Hossan SUP-viikot

24.8.-6.9.2020

Ihanat lomaviikot upeassa Hossan Kansallispuistossa suppailun ja retkeilyn ystäville! LazydogSUP ja Hossan Lumo järjestävät yhdessä ensimmäistä kertaa nämä ohjelmalliset viikot, jolloin on mahdollista osallistua erilaisiin ohjattuihin aktiviteetteihin Hossan kansallispuiston maisemissa.
Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa paikkasi unohtumattomalle lomalle!

Ohjelma

Luvassa on SUP-retkiä järvillä ja joilla, vaellusta, fatbike- ja maastopyöräilyä, saunomista ja rentoa yhdessäoloa. Tule yksin tai ystäviesi kanssa, mukavaa ohjelmaa löytyy joka päivälle! Aktiviteetit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin harrastajille, eli voit tulla mukaan tasosta riippumatta, luvassa on unohtumaton seikkailu!

Alustavan viikko-ohjelman näet varausjärjestemästämme.
www.varaaheti.fi/lazydogsup
(Täydennämme kalenteria vielä ja muutokset ovat mahdollisia.)

Voit jo ilmoittautua ja varata paikkasi retkille, maksu kaikissa on vasta paikan päällä. Osallistumismaksu sisältää tarvittavat vuokravälineet. Osallistua voi myös omilla välineillä, tällöin varusteiden osuus vähennetään osallistumismaksusta.

Koska kaikki ovat ulkoaktiviteetteja, on luonnollisesti kaikissa myös
säävaraus. Paikan päällä saattaa siis tulla muutoksia sään vuoksi, mutta
pyrimme siihen että jokin retki päästään kuitenkin järjestämään joka
päivä.

Iltaisin on osallistujille yhteiset saunavuorot veloituksetta, näistä aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Toiveita saa myös mielellään esittää, niin ennakkoon kuin paikan päälläkin. Mahdollisuuksien mukaan, otamme toiveenne huomioon.

Toiveita voit laittaa viestillä, tai jos sinulle tulee kysyttävää, voit ilman muuta soittaa tai laittaa WhatsApp- viestiä Teijalle 040 358 6609.

Majoitus

Varatessasi vähintään 3 vrk mökkimajoituksen Hossan Lumosta 30.6. mennessä, saat yhden päiväohjelman retken/tunnin tmv. veloituksetta valitsemallesi päivälle. Voit varata mökin suoraan nettisivujen kautta, laita varausta tehdessäsi lisätietokenttään koodi SUPVIIKOT.

https://www.hossanlumo.fi/mokit

Mökin varanneille laitamme lisätietoa hintaan kuuluvan aktiviteetin varauksesta sähköpostilla.
Muistathan, että alueelle voi majoittua myös matkailuautolla tai teltalla.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan.

Viimeisimmät uutiset

Seuraa Hossan supviikkojen Facebook-tapahtumaa ja saat viimeisimmät tiedot ohjelmasta ja muusta tapahtumaan liittyvästä.