Kurssit ja retket

Täältä löydät lisätietoja kursseista ja retkistä. Löydät viimeisimpien kurssien ajankohdat ja lisätiedot parhaiten Facebook-sivuiltamme, joka kannattaa laittaa seurantaan. Järjestämme mielellään myös räätälöityjä kursseja ja retkiä, joten ole ihmeessä yhteydessä mikäli tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa ei juuri nyt löydy Facebook-sivuiltamme.

Täältä näet jo julkistetut kurssit ja retket

SUP-alkeiskurssi

SUP alkeiskurssilla käydään läpi perustiedot lajista, välineistä, melontatekniikasta ja turvallisesta vesillä liikkumisesta sekä teoriassa että käytännössä. Harjoittelu aloitetaan kuivalla maalla, jonka jälkeen siirrytään laudalla vesille ja tositoimiin. Kurssin päätteeksi tehdään pieni retki vesillä. Kurssille osallistujilta edellytämme vähintään 12 vuoden ikää ja uimataitoa. Kesto n. 2 tuntia.

Alkeiskurssin hinta on 45€, sis opetuksen, välineet ja vastuuvakuutuksen. Ryhmän koko max 8 hlöä.

SUP-retket

Tarjoamme erilaisia SUP-retkiä toiveidenne mukaan, joissa nautimme kesästä ja luonnosta. Retkien teemat vaihtelevat. Retkien kesto ryhmän mukaan, useimmiten 3-4 tuntia. SUP retkelle voi osallistua jos Sinulla on hiukan aiempaa kokemusta suppauksesta ja olet uimataitoinen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toiveidenne mukainen kokonaisuus.

Retket sisältävät picnic-eväät, ohjauksen, välineet ja vastuuvakuutuksen. Ryhmän koko max 8 hlöä. Kysy tarjous!

Tuntivaraukset ja maksutavat

Halutessasi lisätietoja tai yksityistuntia varatessasi voit olla yhteydessä joko sähköpostilla tai soittamalla suoraan Teijalle.

info@lazydogsup.fi
puh. 040 358 6609

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit sekä Smartum- liikuntasetelit.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli ilmaan jäi vielä kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme!