Moikka!

Lazydog SUP on hyvän mielen SUP yritys joka on syntynyt rakkaudesta suppaukseen ja luontoon. Toimimme vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteilla, luonto-ja kulttuuriarvoja kunniottaen. Tarjoamme SUP elämyksiä Jyväskylän ja sen lähikuntien alueella. Kanssamme pääset kokemaan ainutlaatuisia luontoelämyksiä joko seikkaillen vesillä tai rauhoittuen ja luonnon ääniä kuunnellen. Voit varata ihan omannäköisesi kurssin- tai retken joko yksin tai kaveriporukallasi.

Teija / SUP-ohjaaja & yrittäjä
Miki, Aquatelin Extase / Portugalinvesikoira, perustaja
Ares Black Water Diamond / Portugalinvesikoira, uusin tulokas
Hippibussi Iiris

Teija on harrastanut suppausta jo usean vuoden ajan, lajin viedessä mennessään hän suoritti kansainvälisen ohjaajakoulutuksen ( ISA Flat Water SUP Instructor, 2016 ) 

Teija on kulkenut hippibussi Iiriksen ja koiransa kanssa ympäri Suomen järjestäen SUP- kursseja ja – retkiä.

Ainahan yrityksen nimen takana on jokin tarina ja niin Lazydog SUPillakin. Yritys sai nimensä mukavuutta rakastavan, pitkistä aamu unista nauttivan, rakkaan Miki koiran mukaan. Laiska koira kuvaa parhaiten tätä niin monen ihmisen sydämen sulattanutta, hellyttävää koiravanhusta. Nuorempana Miki oli myös innokas suppaaja. Miki nukkui pois 17 vuoden iässä syksyllä 2018.

Ares saapui suomeen Slovakiasta keväällä 2019 ja onkin vielä nuori ja innokas suppailija. Areksen kanssa vielä opetellaan SUPpailun saloja ja niksejä, mutta hän on aina hyvin innokkaana mukana ja toivottamassa kaikki tervetulleeksi.

Eipä olisi vuonna 1967 Turun Koritehtaan pääinsinööri Aimo Laukka arvannut, että minne tehtaan käsin valmistama Mercedes Benz- merkkinen bussikaunotar päätyisi viiden vuosikymmenen jälkeen. Tämä harvinaisuus toimi alkuun 26-paikkaisena linja-autona ammattiliikenteessä, jonka jälkeen mm. kesäasuntona ja viimeisimmäksi Nastolan Rissalalaisten riemuliiterinä ennen päätymistään Lazydogin hyvänmielen hippibussiksi ja liikkuvaksi SUP-toimistoksi. Iiris-neidoksi nimetty autovanhus on tuottanut matkansa varrella kaikille pelkkää iloa ja hyvää mieltä ja tämä jatkuu edelleen. Saatat nähdä Iiriksen tien päällä tai rannalla, tule silloin rohkeasti moikkaamaan!

Kiinnostuitko suppailukurssista tai -retkestä?

Siirry sivun alkuun