Tietoa meistä

Tietoa meistä

Lazydog SUP on hyvän mielen SUP yritys joka on syntynyt rakkaudesta suppaukseen ja luontoon. Toimimme vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteilla, luonto-ja kulttuuriarvoja kunniottaen. Tarjoamme SUP elämyksiä kansallispuiston upeissa maisemissa ja kirkkaissa vesissä. Kanssamme pääset kokemaan ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja kansallispuiston nähtävyyksiä joko seikkaillen vesillä tai rauhoittuen ja luonnon ääniä kuunnellen. Voit osallistua alkeiskurssille oppimaan SUP- melonnan perustaidot, lähteä retkelle nautiskelemaan maisemista ja nähtävyyksistä tai varata ihan omannäköisesi kurssin- tai retken joko yksin tai kaveriporukallasi.

 

Teija Mäkinen, SUP-ohjaaja & yrittäjä

Iso annos ILOA, Reilusti ROHKEUTTA, Huikka HULLUUTTA, Teelusikallinen TASAPAINOA, Kilokaupalla KOKEMUSTA, Hitunen HIPPIYTTÄ… Päälle hillitysti HARMONIAA ja ripaus REIPPAUTTA. Nämä on sekoitettu AHKERUUDEN ja AITOUDEN kanssa.

Lisäksi on tarvittu hiukan muutakin, koulutusta SUP-ohjaukseen ( ISA Flat Water SUP Instructor, 2016 ) ja parhaillaan meneillään olevat opiskelut Matkailun ohjelmapalveluiden tuottajaksi ( 2017-2018)

 

 

 

Miki, Aquatelin Extase, Portugalinvesikoira, johtaja

Kuva: Paavo Jantunen

Ainahan yrityksen nimen takana on jokin tarina ja niin Lazydog SUPillakin. Yritys sai nimensä mukavuutta rakastavan, pitkistä aamu unista nauttivan, rakkaan Miki koiran mukaan. Laiska koira  kuvaa parhaiten tätä niin monen ihmisen sydämen sulattanutta, hellyttävää koiravanhusta. Nuorempana Miki oli myös innokas suppaaja, 15 vuoden ikä on tehnyt tehtävänsä ja nykyisin hän tyytyykin rannalla loikoiluun.

 

 

Hippibussi IIris

Kuva: Paavo Jantunen

Eipä olisi vuonna 1967 Turun Koritehtaan pääinsinööri Aimo Laukka arvannut, että minne tehtaan käsin valmistama Mercedes Benz- merkkinen bussikaunotar päätyisi viiden vuosikymmenen jälkeen. Tämä harvinaisuus toimi alkuun 26-paikkaisena linja-autona ammattiliikenteessä jonka jälkeen mm. kesäasuntona ja viimeisimmäksi Nastolan Rissalalaisten riemuliiterinä ennen päätymistään Lazydogin hyvänmielen hippibussiksi ja liikkuvaksi SUP-toimistoksi. Iiris-neidoksi nimetty autovanhus on tuottanut matkansa varrella kaikille pelkkää iloa ja hyvää mieltä ja tämä jatkuu edelleen. Löydät Iiriksen Hossan Lumon alueelta, tule rohkeasti tutustumaan ja tervehtimään sen kesäasukkia, SUP-ohjaajaamme Teijaa. Peace, Love & SUP

Tallenna