Tunnit + retket

Tunnit + retket

SUP alkeiskurssi

SUP alkeiskurssilla käydään läpi perustiedot lajista, välineistä, melontatekniikasta ja turvallisesta vesillä liikkumisesta sekä teoriassa että käytännössä. Harjoittelu aloitetaan kuivalla maalla jonka jälkeen siirrytään laudalla vesille ja tositoimiin. Kurssin päätteeksi tehdään pieni retki vesillä. Kurssille osallistujilta edellytämme vähintään 12 vuoden ikää ja uimataitoa. Kesto n. 2 tuntia.

Alkeiskurssin hinta on 50€, sis opetuksen, välineet ja vastuuvakuutuksen.

SUP Retket

Tarjoamme erilaisia SUP-retkiä joissa nautimme kesästä ja luonnosta. Retkien teemat vaihtelevat. Hossan viikko-ohjelmassa mm SUP- retki tutustumaan Värikallioiden maalausten sarjaan, joka on Suomen suurimpia esihistoriallisia kalliomaalauksia, sekä Julmalle Ölkylle, Suomen suurimmalle kanjonijärvelle. Kaikkiin retkiin sisältyy picnic-eväät. Näistä ja muista retkistä löytyy lisätietoja Facebookista ja varausjärjestelmästämme. Retkien kesto 3-4 tuntia. SUP retkelle voi osallistua jos Sinulla on hiukan aiempaa kokemusta suppauksesta ja olet uimataitoinen.

Retkien hinnat alk. 65€, sis. picnic-eväät, ohjauksen, välineet ja vastuuvakuutuksen.

SUP Yksityistunnit ja -retket

Voit myös halutessasi varata yksityistunnin tai kerätä kaveriporukan kasaan ja suunnata retkelle! Ota yhteytta niin suunnitellaan toiveidenne mukainen kokonaisuus.

Tuntivaraukset ja maksutavat

Paikkasi tunnille tai kurssille voit varata varausjärjestelmämme kautta www.varaaheti.fi/lazydogsup. Halutessasi lisätietoja tai yksityistuntia varatessasi voit olla yhteydessä sähköpostilla info@lazydogsup.fi tai soittaa Teijalle, 040 358 6609.

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit sekä Smartum- liikuntaseteleillä.

Tallenna