Kurssit ja retket

Kurssit ja retket

Täältä löydät lisätietoja kursseista ja retkistä. Löydät viimeisimpien kurssien ajankohdat ja lisätiedot parhaiten Facebook-sivuiltamme, joka kannattaa laittaa seurantaan. Järjestämme mielellään myös räätälöityjä kursseja ja retkiä, joten ole ihmeessä yhteydessä mikäli tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa ei juuri nyt löydy Facebook-sivuiltamme.

SUP-alkeiskurssi

SUP alkeiskurssilla käydään läpi perustiedot lajista, välineistä, melontatekniikasta ja turvallisesta vesillä liikkumisesta sekä teoriassa että käytännössä. Harjoittelu aloitetaan kuivalla maalla, jonka jälkeen siirrytään laudalla vesille ja tositoimiin. Kurssin päätteeksi tehdään pieni retki vesillä. Kurssille osallistujilta edellytämme vähintään 15 vuoden ikää ja uimataitoa. Kesto n. 2 tuntia. Alkeiskurssi sisältää opetuksen ja välineet. Ryhmän koko max 8 hlöä.

SUP-retket

Tarjoamme erilaisia SUP-retkiä toiveidenne mukaan, joissa nautimme kesästä ja luonnosta. Retkien teemat vaihtelevat. Retkien kesto ryhmän mukaan, useimmiten 3-4 tuntia. SUP retkelle voi osallistua jos Sinulla on hiukan aiempaa kokemusta suppauksesta ja olet uimataitoinen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toiveidenne mukainen kokonaisuus.

Retket sisältävät picnic-eväät, ohjauksen, välineet ja vastuuvakuutuksen. Ryhmän koko max 8 hlöä. Kysy tarjous!

Lumikenkäretket

Talvikaudella ohjaamme myös lumikenkäretkiä Keski-Suomen alueella. Retkiä löytyy niin koko perheelle, kuin kokeneemmallekin liikkujalle. Katso talven retket ja tapahtumat Facebook-sivuiltamme.

Tuntivaraukset ja maksutavat

Halutessasi lisätietoja tai yksityistuntia varatessasi voit olla yhteydessä joko sähköpostilla tai soittamalla suoraan Teijalle.

info@lazydog.fi
puh. 040 358 6609

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum- ja Edenred- liikuntasetelit ja sovellukset.


Jäikö kysyttävää?

Mikäli ilmaan jäi vielä kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme.


Yhteystiedot