Vinkkejä suppailijoille

Tulossa suppailemaan?

Suppailu on rento ja leppoisa harrastus ja meille ovat tervetulleita kaiken tasoiset suppailijat! Ammattilaisen ohjauksessa kuka vain oppii oikeat tekniikat ja pääsee nauttimaan suppailusta. Suppailun aloittaminen ei vaadi suurta valmistelua, mutta kokosimme tänne muutamia vinkkejä jotka on hyvä ottaa huomioon suppailemaan tullessaan.

Jotta suppailu olisi turvallista, ovat Suomen SUP-liitto ry, Suomen Purjelautaliitto ry ja Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry koonneet SUP-melonnan turvallisuusohjeet. Pääset lataamaan pdf-tiedoston alla olevasta linkistä.


SUP-melonnan turvallisuusohjeet

Vaatetus

Varaudu sään mukaisilla urheiluvaatteilla. Koska liikumme vesillä on kastuminen mahdollista, ei kuitenkaan todennäköistä. Mukaan kannattaa siis varata myös vaihtovaatteet ja pyyhe.

Jalkineet

Melomaan lähdemme paljain jaloin. Jos kärsit helposti varpaiden palelemisesta ja sinulla on neopreenitossut tai muut kevyet vesille sopivat jalkineet, ota toki mukaasi.

Suojaudu säältä

Hellepäivinä muista suojata itsesi aurinkovoiteella ja päähineellä. Ota mukaasi myös vesipullo. Suomen kesään kuuluvat myös hyttyset, niiltäkin on hyvä suojautua, etenkin iltaisin tehtävillä retkillä.

Kaikilla tunneillamme on säävaraus. Pieni kesäsade ei tahtia haittaa mutta mikäli tuuli on voimakasta tai ukkostaa emme vesille voi lähteä. Mikäli joudumme peruuttamaan tunnin sääolosuhteiden vuoksi, ilmoitamme siitä kaikille osallistujille.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli ilmaan jäi vielä kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme​!

Kiinnostuitko suppailukurssista tai retkestä?

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!


Yhteystiedot